Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Divendres Gener 15, 2021

COMUNICAT OFICIAL

Finalització temporada 2019-2020

 

El Molins de Rei Club de Futbol i després de reunir la seva Junta Directiva, vol manifestar el següent:

 

La crisi sanitària originada pel Covid-19 ens va fer aturar-nos de cop a mitjans de març i vam haver d'interrompre immediatament la nostra activitat habitual com a entitat esportiva i social i cercar noves formes per relacionar-nos. Malauradament aquesta crisi sanitària sense precedents ens ha fet canviar la nostra forma de vida i entre altres coses ens ha tret de moment la possibilitat de fer allò que tant i tant ens agrada, jugar a futbol i compartir bones estones amb els companys/es.

En primer lloc només podem que desitjar-vos que us trobeu bé de salut i tractant de gestionar tota aquesta complexa situació de la millora manera possible. Des del club us volem enviar un missatge d'agraïment a tots i totes, juagadors/es, entrenadors/es i treballadors/es del club, famílies i socis/es de l'entitat, són temps difícils en què ens toca fer un gran esforç col·lectiu pel bé comú i individual i us volem donar les gràcies per tants esforços i sacrificis que estem fent per superar aquesta situació i per tot el suport que ens feu arribar sempre. També us volem transmetre ànims, ja que tard o dora anirem superant les dificultats i retornant a una nova normalitat que esperem que a la llarga encara pugui ser millor que l'anterior i que ens permeti retrobar-nos aviat a la gespa del Josep Raich.

Mentre arriba el moment, el club s'ha vist obligat a suspendre la seva activitat i anul·lar la programació prevista per aquesta temporada. Malgrat tot seguim a l'espera de noves indicacions de les autoritats pertinents per acabar de concretar si encara serà possible realitzar alguna de les activitats previstes i us mantindrem degudament informats a mesura que en tinguem coneixement.

 

Aquest passat 23 d'abril de 2020, la Federació Catalana de Futbol ens ha comunicat a tots els clubs de Catalunya que acordava donar per finalitzades totes les competicions de la temporada  2019-2020 i per tant tots els nostres equips ja no tornaran a la competició oficial aquesta temporada. Durant els propers dies la Federació farà una consulta amb els clubs per recavar informació respecte a la conclusió dels campionats i adoptar una decisió pel que fa a possibles campions, ascensos i descensos. En tant bon punt tinguem més informació us la comunicarem ja que tenim alguns equips implicats en aquesta decisió.

Donades aquestes difícils circumstàncies, la paralització de l'activitat esportiva i amb la voluntat de situar-nos sempre al costat dels interessos de les nostres famílies, el club ha decidit no efectuar el darrer cobrament de la quota d'aquesta temporada que restava pendent. Ens mantenim a l'espera de les decisions que puguin prendre la Federació Catalana de Futbol i altres administracions públiques per garantir la viabilitat econòmica del club i els interessos de tots els nostres membres i com sempre restem oberts a tractar qualsevol situació particular que s'esdevingui.

 

Malgrat aquesta dolorosa aturada, des del club hem tractat des del primer moment d'aquesta crisi de cercar noves formes de relacionar-nos entre nosaltres, de mantenir més viu que mai el nostre #orgullmolinenc i no em deixat de treballar per tal de planificar i organitzar tant una possible tornada a l'activitat com sobretot la propera temporada 2020-2021. A mesura que clarifiquem els procediments de cara al proper curs futbolístic ho anirem comunicant pels canals habituals.

La propera serà una temporada sens dubte atípica i plena de reptes i com no podria ser d'altra manera comptem amb tots i totes vosaltres per seguir creixent i continuar gaudint com ho fem de l'esport i l'educació en valors a Molins de Rei. Més que mai els nostres infants i joves haurien de poder trobar en l'esport un espai de salut i benestar que els ajudi a ser feliços i seguir amb el seu desenvolupament personal i social i com sempre el Molins de Rei Club de Futbol seguirà treballant per aconseguir-ho. Com bé sabeu aquesta es una tasca conjunta amb tota la comunitat que formem l'entitat i una vegada més us adrecem a que ens seguiu donant suport i confiança.

 

Per anar-nos acomiadant, volem aprofitar per fer un reconeixement a tots els nostres equips i persones implicades en el dia a dia del club per la gran temporada que heu realitzat, tant a nivell esportiu com pels nous aprenentatges i experiències que de ben segur haurem pogut compartir plegats. De tota situació se'n poden extreure sempre coses que ens permetin avançar i mirar amb esperança al futur i esperem retrobar-nos tots i totes al Municipal i que torni a rodar la pilota.

Per últim voldríem transmetre el nostre més sentit condol a totes aquelles persones que lamentablement han perdut éssers estimats en aquestes circumstàncies tan difícils, tot el nostre suport i ànims, desitjant que vinguin temps millors per totes i agraint enormement la tasca d'aquells i aquelles que lluiten cada dia per ajudar-nos a superar aquesta crisi.

 

TORNAREM I HO FAREM MÉS FORTS!

#ORGULLMOLINENC

Junta Directiva

Molins de Rei, 25 d'abril de 2020

21 Ago 2020 06:44 - Comunicació
PROTOCOL COVID-19

🔴PROTOCOL ENTRENAMENTS/PARTITS🔴

 

Aqui podeu trobar el nostre protocol (Adjuntem el document [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
08 Mai 2020 09:27 - Comunicació
Entrevista a Raül Pardo

ENTREVISTA A RAÜL PARDO

COORDINADOR GENERAL DEL CLUB A MOLINSDEREICF.COM

 

Bona tarda Raül, [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
25 Abr 2020 16:37 - Comunicació
Comunicat oficial: Finalització temporada

COMUNICAT OFICIAL

Finalització temporada 2019-2020

 

El Molins de Rei Club de Futbol i després [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
16 Oct 2019 16:52 - Comunicació
Aplaçada la presentació 2019-2020

COMUNICAT OFICIAL

-Dimecres 16 d'octubre de 2019-

El Molins de Rei Club de Futbol i després de reunió [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
14 Oct 2019 14:10 - Comunicació
Comunicat oficial

Comunicat oficial del Molins de Rei Club de Futbol

-Dilluns 14 d'octubre de 2019-

El Molins de Rei Club [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
31 Ago 2019 06:40 - Comunicació
El nostre Cadet Masculí t'espera!

#FutbolBase | 🔴EL NOSTRE CADET MASCULÍ T'ESPERA!🔴 ➡️Nascuts al 2004/2005   📢El [ ... ]

Futbol base masculíLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites