Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Divendres Gener 15, 2021

ENTREVISTA A RAÜL PARDO

COORDINADOR GENERAL DEL CLUB A MOLINSDEREICF.COM

 

Bona tarda Raül, en aquest temps que vivim, enmig d'una pandèmia i de tot el que comporta, com s'està vivint des del club aquesta situació?

D'ençà que el Covid19 va irrompre a les nostres vides hem hagut d'adaptar-nos al confinament i a l'estat d'alarma, aturant des del primer dia l'activitat a la instal·lació, prioritzant la prevenció com demanava la situació.

En uns dies es compliran dos mesos de confinament, dos mesos durs per a tothom, des del club estem vivint aquestes setmanes pensant en la salut dels jugadors/es, de les famílies, dels Entrenadors/es, dels membres del club... Ens hem de cuidar i ser forts i fortes, hem de seguir mantenint el vincle amb els companys/es del club i afrontar la situació de la millor manera possible. Hem de pensar que queda menys per a retrobar-nos al Josep Raich i veure els nens i nenes gaudint del futbol amb un somriure .

Com creus que afectarà tot plegat a la temporada vinent?

Penso que tots i totes tornarem amb més ganes que mai, tant Directius, com Entrenadors/es, Jugadors i Jugadores... Crec que el fet d'apartar-nos un temps del nostre estimat Club i del Futbol ens ha fet valorar encara més aquest esport i la nostra Entitat.

Després de la gran temporada que estàvem realitzant i que el Virus ens ha privat d'acabar de gaudir-la, ara mateix et diria, que la temporada vinent creixerem en nombre d'equips i jugadors/es. Ens en sortirem i tornarem més forts!

Pel que es veu a les Xarxes Socials, tant la Junta Directiva com la Direcció Esportiva del club seguiu treballant des de casa sense descans. En què esteu treballant?

Així és, tant Junta, com Coordinadors d'Àrea i Direcció Esportiva del Club estem en contacte i ens reunim regularment mitjançant vídeo-conferències. Un dels aspectes que hem treballat és la importància de mantenir el contacte i vincle entre el club i els Entrenadors/es, així com els Entrenadors/es amb els seus jugadors/es.

Els Entrenadors/es han dissenyat un pla perquè els Jugadors segueixin en actiu a casa exposant al seu grup la importància de fer exercici diari durant el confinament.

Hem creat una dinàmica en forma de concurs de preguntes del club, mitjançant l'aplicació Kahoot, d'aquesta manera passem una bona estona i coneixem una mica millor la història, els equips, entrenadors/es i jugadors/es del club.

També vam organitzar la ConfinaCup, un torneig del videojoc FIFA on van participar gairebé 70 persones del club, petits i grans.

Fa uns dies la FCF (Federació Catalana de Futbol) va anunciar que donava per finalitzades les competicions, com afecta això al treball de planificació esportiva de cara a la temporada vinent?

Estem a l'espera de la decisió definitiva de la FCF sobre si hi haurà ascensos i descensos o decretaran la temporada nul·la. Afortunadament no tenim cap equip implicat en descensos però si en tenim d'alguns implicats en ascensos, per tant, necessitem conèixer aquesta decisió. Actualment tampoc sabrem quan es podran iniciar els entrenaments i quan començaran les competicions la temporada vinent... pel que estem, en una situació d'incertesa que ens obliga a esperar a com evoluciona tot plegat. Una espera acompanyada de feina, perquè cal treballar i planificar sobre el que està al nostre abast, estem tancant continuïtats per a configurar els equips de la temporada vinent. Estem seguint amb les tasques de planificació iniciades al gener i treballant en aquesta situació atípica però posant a màxim per a seguir creixent.

Un cop finalitzada la temporada, quina valoració en fas en el global del club?

En l'aspecte formatiu valoro el treball que hem fet en els 4 valors principals del club com són el Respecte, l'Esforç, la Superació i la Solidaritat. Així com l'estrena del braçalet de capità/na d'Igualtat (per la igualtat de gènere), que ha generat tan bona acceptació com la difusió del que és el Molins de Rei CF.

En l'aspecte esportiu m'agradaria destacar la gran feina que han fet els nostres Entrenadors/es i Ajudants, des dels Promeses fins als Amateurs. Aquesta temporada hem portat a terme canvis i novetats que han comportat l'esforç i el compromís de tots/es, sabem que encara falta molt però anem en la bona direcció. La tasca dels Entrenadors/es és fonamental per a la formació, per a unificar el mètode d'aprenentatge del club i per arribar a aconseguir els bons resultats formatius i esportius que hem aconseguit aquesta temporada.

Esportivament parlant, el retorn del Primer Equip Femení és un dels aspectes més importants d'aquesta temporada, un equip format per una base de Juvenils que han pujat i de jugadores que han tornat al club després del seu per pas per altres entitats. Són més de vint-i-cinc anys de Futbol Femení al Club, som dels pioners a Catalunya en el Futbol Femení i seguirem apostant i recolzant-lo, tant el Primer Equip com el Futbol Base que està en constant creixement.

Per últim, en l'aspecte Social, hem pogut celebrar algunes de les activitats programades aquesta temporada , però d'altres que estaven previstes pel darrer trimestre, lamentablement hauran d'esperar a la temporada vinent. El club continua apostant fort pel vessant social, entenen que el Jugador/a ha de gaudir de més experiències que les pròpies habituals de l'esport (Entrenaments i Partits).

Cal destacar l'èxit dels Tornejos que hem celebrat (Festa del Futbol Femení, La Marató de TV3), la Presentació de la Temporada, la Sortida a Port Aventura al Nadal, El Dia del Club....

El Club gaudeix d'una oferta d'activitats molt completa i variada, seguirem apostant per gaudir plegats d'experiències i bons moments.

Es donen per finalitzades les activitats aquesta temporada?

Estem pendents del Campus d'Estiu, estem en contacte constant amb l'Ajuntament i de tenir més informació.

Des del club ja es treballa en la dotzena edició del Campus, però el dia d'avui no sabem del cert si el podrem celebrar. El que si sabem segur és que caldrà prendre les mesures de protección que les Autoritats Sanitàries comuniquin i adaptar el Campus a les circumstàncies actuals. En la meva opinió veig molt important que els nens/es tinguin l'oportunitat de fer un Casal d'Estiu, esportiu, lúdic, social... Ho necessitem després d'aquest temps a casa, ara bé caldrà posar els mecanismes preventius perquè no hi hagi riscos i les Autoritats les ajudes i recursos necessaris perquè es puguin celebrar.

Després de finalitzar la segona temporada enfront de la Coordinació General, tant tu com el teu equip seguireu la temporada vinent?

Així és, aprofito aquestes línies per comunicar que tant jo com els 4 Coordinadors d'Àrea hem renovat el nostre compromís amb el club per una temporada més. Mantindrem d'aquesta manera l'estructura esportiva en el tercer any del projecte, mantenint la il·lusió i l'empenta que portem des del primer dia.

Com a novetat, la temporada vinent, tindrem una nova Àrea de Metodologia, aviat presentarem el responsable d'aquesta Àrea.

En què es basa la Metodologia del Club?

És una de les tasques més importants que tenim la direcció esportiva, és el model d'aprenentatge del jugador/a. Al Molins apostem per un model actual, integrat i global.

Integrem l'educació, l'emoció, la diversió i l'esport fent del jugador/a el/la protagonista d'un procés on la presa de decisió és la base d'aquest. Treballem integrant la part física, tècnica, tàctica i mental del Jugador/a, acostant les sessions d'entrenament a les situacions reals de partit.

Com t'imagines la tornada a l'activitat?

M'imagino aquest dia amb molta il·lusió per retrobar-nos tots plegats/des al Raich, per veure el camp ple de vida i futbol.

Tenim assumit que hi ha coses que canviaran, els clubs ens haurem d'adaptar als nous temps i a la situació que vivim. Aspectes com els vestidors, dutxes, contactes, ampolles d'aigua.... Ja estem pensant com podria ser aquesta tornada i quines mesures de prevenció haurem de tenir.

Unes últimes paraules...

Família, guanyarem aquest partit! Cuideu-vos molt, molts ànims, molta força i salut, ens veiem aviat!

Molins de Rei, 08-05-2020

21 Ago 2020 06:44 - Comunicació
PROTOCOL COVID-19

🔴PROTOCOL ENTRENAMENTS/PARTITS🔴

 

Aqui podeu trobar el nostre protocol (Adjuntem el document [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
08 Mai 2020 09:27 - Comunicació
Entrevista a Raül Pardo

ENTREVISTA A RAÜL PARDO

COORDINADOR GENERAL DEL CLUB A MOLINSDEREICF.COM

 

Bona tarda Raül, [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
25 Abr 2020 16:37 - Comunicació
Comunicat oficial: Finalització temporada

COMUNICAT OFICIAL

Finalització temporada 2019-2020

 

El Molins de Rei Club de Futbol i després [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
16 Oct 2019 16:52 - Comunicació
Aplaçada la presentació 2019-2020

COMUNICAT OFICIAL

-Dimecres 16 d'octubre de 2019-

El Molins de Rei Club de Futbol i després de reunió [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
14 Oct 2019 14:10 - Comunicació
Comunicat oficial

Comunicat oficial del Molins de Rei Club de Futbol

-Dilluns 14 d'octubre de 2019-

El Molins de Rei Club [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
31 Ago 2019 06:40 - Comunicació
El nostre Cadet Masculí t'espera!

#FutbolBase | 🔴EL NOSTRE CADET MASCULÍ T'ESPERA!🔴 ➡️Nascuts al 2004/2005   📢El [ ... ]

Futbol base masculíLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites