Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Dilluns Mai 10, 2021

Foto 2-5-21 9 21 11.jpg

 

Benvolguda família del Molins,

Avui es el nostre darrer dia com a Junta Directiva del club i ens volem acomiadar de tots i totes vosaltres com us mereixeu.

Com totes ja sabeu, la Junta Directiva vam decidir dimitir en bloc fa unes setmanes. La situació al club era molt complexa i ja no ens vèiem amb les forces suficients per seguir dirigint amb èxit l'entitat. Així doncs demà el nostre camí al capdavant de la gestió del club arriba a la seva darrera etapa.

Ha estat una decisió molt meditada durant els darrers temps i entenem que es el millor moment per fer un pas al costat, donar per tancada una etapa i donar entrada a un nou cicle.

Permeteu que us traslladem, que per tots i totes nosaltres ha sigut una experiència increïble, amb els seus moments bons i els no tan bons, però sobretot ha sigut un aprenentatge constant que ens ha fet gaudir i créixer com a persones.

Ha sigut un autèntic plaer gestionar el nostre estimat Molins i sempre hem intentat dedicar tots els nostres esforços a fer el millor pel club. No hi ha major satisfacció que veure com centenars d'infants i famílies gaudiu d'aquest espai de salut, lleure i relacions socials que ens brinda el futbol a la nostra vila i per això hem treballat sempre.

Volem aprofitar aquest missatge per agrair primerament a totes les companyes de Junta Directiva que ens han acompanyat al llarg d'aquest viatge, mil gràcies per tantes i tantes hores de dedicació, només aquelles que en formem part sabem de tots els sacrificis que això comporta.

Menció especial per el nostre Presi, el Jordi Caraltó, quina sort tenim al Molins de rodejar-nos de gent com tu i quina sort hem tingut la Junta Directiva de que ens hagis guiat en aquest viatge.

Gràcies a tots els socis i sòcies que seguiu col·laborant any rere any amb el club, ser del Molins es un sentiment que no es pot explicar amb paraules i que només podem sentir aquelles qui el portem al cor.

Gràcies a tot el personal del club que ha compartit aquesta etapa amb nosaltres, Coordinadors, Entrenadores i demés personal del club, per la gran tasca que heu fet dia rere dia per transmetre tot allò que som al Molins.

Gràcies també a totes les famílies que ens heu donat suport i confiança, es un orgull saber que ens heu fet costat tant en els encerts com en les errades i heu seguit creient que el nostre club es un lloc ideal perquè els vostres fills i filles es desenvolupin esportiva i sobretot personalment.

I finalment infinites gràcies als veritables protagonistes d'aquesta història, els nostres jugadors i jugadores.. No hi ha orgull més gran que veure-us créixer temporada rere temporada i per tots i totes vosaltres es per qui valen la pena aventures com aquesta.

Com ja us varem avançar, la Junta Directiva sortint hem seguit treballant en el dia a dia del club durant tot aquest procés electoral i no serà fins demà dia 3 de maig de 2021, que la nova Junta Directiva que ha resultat del procés, prengui possessió i pugui començar a gestionar el club i prendre les seves decisions.

En aquest sentit només podem que traslladar la nostre alegria i satisfacció perquè hi hagi un grup de socis i sòcies tan històricament vinculats al club que vulgui agafar-nos el relleu i fent seguir créixer el Molins. Per part nostre només trobaran que col·laboració i ajuda, treballarem conjuntament per una bona transició i els desitgem que gaudeixin de l'aventura tant com ho hem fet nosaltres.

Per sort marxem amb la tranquil·litat de deixar el club en molt bones mans i de ben segur que la nova Junta Directiva sabrà aprofitar la bona tasca feta fins ara i com no millorar-la perquè el club segueixi progressant.

De nou gràcies, moltes gràcies a tots i totes els que ens heu acompanyat en aquest viatge! Ens veiem al Josep Raich!

Visca el Molins de Rei Club de Futbol!
#ORGULLMOLINENC

Jordi, Mònica, José Luis, Marc, Javi i Enric
2 maig 2021

10 Mai 2021 05:59 - Comunicació
Santi Fernández, un ‘molinenc’ per sempre

 

El Municipal Josep Raich va viure un migdia de diumenge ple d’emocions. Santi Fernández i [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
07 Mai 2021 10:31 - Comunicació
Manel Real, coordinador general

 

Manel Real ha assumit des del passat dilluns la coordinació general del Molins de Rei CF i [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
04 Mai 2021 06:04 - Comunicació
Jordi per Jordi

 

Aquest dilluns al Municipal Josep Raich s'ha exemplificat el canvi de Junta Directiva del Molins [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
04 Mai 2021 05:53 - Comunicació
CARTA DE COMIAT DE JORDI CARALTÓ

 

Escric aquesta carta oberta de comiat a tots els companys i companyes que hem compartit aquests [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
02 Mai 2021 07:25 - Comunicació
Carta de comiat de la Junta Directiva

 

Benvolguda família del Molins,

Avui es el nostre darrer dia com a Junta Directiva del club [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
21 Abr 2021 18:20 - Comunicació
🔴Dimissió de la Junta Directiva i convocatòria d'eleccions🔴

▶️El passat dimecres [ ... ]

NoticiesLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites