Noticies
Dissabte Novembre 25, 2017

El Molins de Rei C.F. i l’Escola de porters Femporters signen un acord per a la gestió dels entrenaments de porters de la temporada vinent, una de les altres novetats que el club introdueix al futbol base amb l’objectiu de seguir millorant la qualitat dels entrenaments. Femporters es tracta d’una escola de tecnificació i formació de porters de futbol creada a Lleida, on ja és un referent en la gestió dels entrenaments de porters de diverses escoles. L’escola treballa tant des d’una línia esportiva com pedagògica, oferint així una doble línia de treball que suposa un valor afegit fonamental que els diferencia de la resta. Així, la metodologia de Femporters es basa en un nou model que contempla no només al porter, sinó també al seu entorn: l’eix central de Femporters és la preparació dels porters, la qual segueix diferents blocs d’aprenentatge formats per continguts i objectius en un procés d’avaluació contínua, però alhora, compta també amb pares, entrenadors i directius del club, a qui ofereix al llarg de la temporada diferents sessions de formació i tallers per tal d’involucrar i facilitar la gestió de l’entorn dels nostres porters.

 

A més dels entrenaments específics de tecnificació, Femporters durà a terme altres serveis al club, com ara una sessió de formació i presentació als pares, una sessió de formació als nostres entrenadors, un Campus de Tecnificació de Porters a partir de l’estiu vinent o la creació de l’Escola Baix Llobregat-Femporters, serveis dels quals tenen ja una gran experiència i dels que s’anirà detallant tota la informació en els propers dies.

D’aquesta manera, després de la introducció del software FootballAim i un nou model d’aprenentatge metodològic, Femporters suposa una altra clara novetat en aquesta línia que es converteix en una aposta segura per la millora dels entrenaments i la formació dels nostres porters de cara a la nova temporada que aquest mateix més iniciem.

 

 

02 Nov 2017 17:11 - Comunicació
L'Oliver, la mascota dels més petits

Els i les més petites del club, és a dir l'equip Educació Infantil que el componen nens i nenes nascuts [ ... ]

GeneralLlegir mes...
13 Oct 2017 15:04 - Comunicació
Presentació temporada 2017-2018

El proper divendres 20 d'octubre realitzarem al #JosepRaich la tradicional presentació de tots [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
02 Oct 2017 14:42 - Comunicació
Comunicat

Comunicat oficial del Molins de Rei Club de Futbol

-Dilluns 2 d'octubre de 2017-

El Molins de Rei Club [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
20 Set 2017 15:44 - Super User
Els i les més petites del Club es posen en marxa!

Aquest passat dissabte 16 de setembre, els més petits del Molins de Rei CF, els de la categoria Educació [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
14 Set 2017 15:06 - Super User
Cap de setmana d'estrena

Aquest cap de setmana s'estrenen en les seves respectives lligues dos dels equips amateurs del Club i [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
13 Set 2017 14:30 - Super User
Presentada l'escola Femporters - Molins de Rei CF

Durant la passada tarda de divendres, les famílies de porters del nostre club van poder assistir [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites