Noticies
Dissabte Novembre 25, 2017

Aquest passat dissabte 16 de setembre, els més petits del Molins de Rei CF, els de la categoria Educació Infantil (nascuts el 2012 i 2013), van fer el seu debut en partit amistós. Enguany s'ha accelerat el procés de la disputa de partits en aquesta categoria a causa de la gran afluència de nens i nenes als entrenaments ja des del primer dia; a partir del mes d'octubre participaran en els jocs escolars comarcals organitzats pel Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Els nens i nenes d'Educació Infantil van poder gaudir del seu primer partit contra el Sant Vicenç AE 2009, amb un resultat favorable de 0-4, però per sobre de tot s'ha de destacar com van gaudir el partit i tot el que de ben segur van poder aprendre.

El grup de formadors d'aquesta categoria està format per la Tània Gómez, el Blai Baño, la Gemma Mallorca i la Laia Canut. Les tres noies repeteixen experiència de la temporada passada i tenen la total confiança dels coordinadors, donats els grans resultats formatius i organitzatius que es van assolir en la temporada anterior. Enguany també s'ha incorporat el Blai Baño, que compagina els entrenaments del Benjamí D amb Educació Infantil.

Tots quatre formen un grup de treball d'enorme nivell, tant en el compromís lúdic, com educatiu i esportiu. Com a exemple tenim aquest primer partit; A les instal·lacions de La Guàrdia no poden accedir les famílies als vestuaris, i el Blai i la Tània es van encarregar de canviar els nens pel partit, i després dutxar-los i vestir-los.

Aquesta porta d'entrada al club combina l'inici a la pràctica del futbol juntament amb una càrrega elevada d'aspectes psico-motrius, així com el treball en hàbits d'autonomia personal. A través d'un centre d'interès, la mascota del grup, el Roger Futbito, els hi va deixant cartes als nens on descriu les tasques a realitzar.

Des de el Molins de Rei Club de Futbol estem orgullosos de poder comptar amb tants i tants infants que de ben petits ja volen gaudir de l'esport amb nosaltres i esperem que entre tots i totes passem una gran temporada plena de bones estones i aprenentatges.

IMG 2456

 

02 Nov 2017 17:11 - Comunicació
L'Oliver, la mascota dels més petits

Els i les més petites del club, és a dir l'equip Educació Infantil que el componen nens i nenes nascuts [ ... ]

GeneralLlegir mes...
13 Oct 2017 15:04 - Comunicació
Presentació temporada 2017-2018

El proper divendres 20 d'octubre realitzarem al #JosepRaich la tradicional presentació de tots [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
02 Oct 2017 14:42 - Comunicació
Comunicat

Comunicat oficial del Molins de Rei Club de Futbol

-Dilluns 2 d'octubre de 2017-

El Molins de Rei Club [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
20 Set 2017 15:44 - Super User
Els i les més petites del Club es posen en marxa!

Aquest passat dissabte 16 de setembre, els més petits del Molins de Rei CF, els de la categoria Educació [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
14 Set 2017 15:06 - Super User
Cap de setmana d'estrena

Aquest cap de setmana s'estrenen en les seves respectives lligues dos dels equips amateurs del Club i [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...
13 Set 2017 14:30 - Super User
Presentada l'escola Femporters - Molins de Rei CF

Durant la passada tarda de divendres, les famílies de porters del nostre club van poder assistir [ ... ]

Àrea SocialLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites