Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Dissabte Juny 19, 2021

La temporada 2020-21 no serà una més pel Molins de Rei CF. El Municipal Josep Raich ha iniciat una sèrie de millores estructurals que el farà un camp més modern i eficient quan finalitzin les obres al començament de la propera temporada, una reestructuració dividida en tres fases que recorda a la de l’any 2007. En aquell moment el camp va inaugurar la gespa i una nova grada, l’actual.

La setmana anterior, la Junta Directiva va tindre una reunió cordial i productiva amb l’Ajuntament, que s’encarrega de totes les obres com a propietari de la instal·lació. En ella es van marcar uns terminis aproximats que també afectaran a l’organització d’activitats del club, com al Campus i al començament de la propera temporada, encara que la voluntat de totes les parts es accelerar les obres perquè al setembre el Josep Raich estigui disponible.

talus 2[6450].jpg

EL TALÚS, QUASI ENLLESTIT

La primera part de la reestructuració afecta a la zona de la muntanyeta. Des d’abril les màquines estan col·locant el talús que li dona una altre imatge a la instal·lació i ajuda a la seva estabilització. Una fase que està al tram final i que no ha alterat al dia a dia dels equips, que han continuat mantenint la seva rutina d’entrenaments i partits.

NOVA GESPA... I DOS ‘CAMPETS’

La segona fase començarà la tercera setmana de juliol si es compleixen els terminis marcats. Abans d’instal·lar la nova gespa, el camp de futbol es moure 2,5 metres en direcció al talús i el muret que envolta el terreny de joc es treurà. Aquest moviment no afectarà a les mesures del camp, que seran las mateixes, però sí que donarà més espai a la zona de la grada.

El club aprofitarà aquest espai pe instal·lar un petit campet amb la gespa artificial ja antiga a la part que hi ha entre la grada i la petanca. Un campet diminut però que ens ajudarà, per exemple, a tindre un espai per fer escalfament o algun tipus d’activitats pels equips. No serà l'únic, doncs a la zona del marcador s'aprofitarà nova gespa per crear un altre petit espai. 

La millora de la instal·lació també afegeix una renovació de material bàsic de club com las porteries, les banquetes, el sistema de reg, etcétera.

MOLINS CAMPO.jpg

LA TERCERA FASE, MÉS ENDAVANT

Està programada per més endavant, però el Municipal Josep Raich seguirà rebent millores per part de l’Ajuntament durant els propers anys. Una d’elles afectarà als vestuaris i la grada. Es construirà una nova grada al mateix espai amb molta més alçada i els vestuaris estaran a sota, com succeeix a molts camps propers.

Des del club creiem que aquesta millora de la instal·lació ens ajudarà a fer el nostre club més atractiu i també ens donarà més possibilitats per organitzar-nos.

18 Jun 2021 06:21 - Comunicació
Eloy Martínez, nou tècnic del primer equip masculí

El primer equip masculí del Molins de Rei CF ja té nou entrenador després de l'adéu de Santi Fernàndez [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
04 Jun 2021 06:59 - Comunicació
Óscar Martínez presenta el Campus

Del 18 de juny al 9 de juliol tindrà lloc el Campus de Futbol del Molins de Rei CF dirigit por Óscar [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
31 Mai 2021 20:44 - Comunicació
Mulla't pel nostre Campus

El Campus de Futbol que organitza el Molins de Rei CF presenta novetats aquesta temporada. La normalitat [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
28 Mai 2021 07:54 - Comunicació
Neo Peques aposta pel Molins

Neo Peques, patrocinador principal del Club, va realitzar el passat diumenge 23 de maig una gravació [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
25 Mai 2021 07:05 - Comunicació
Oficial: Quotes congelades

La Junta Directiva del Molins de Rei CF ha decidit, com ja va anunciar a la presentació de la seva [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
19 Mai 2021 15:57 - Comunicació
Un Josep Raich 3.0

La temporada 2020-21 no serà una més pel Molins de Rei CF. El Municipal Josep Raich ha iniciat una sèrie [ ... ]

NoticiesLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites