Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Dissabte Juliol 24, 2021

coordinadores.JPG

El Molins de Rei CF enceta la temporada 2021-22 amb novetats importants a totes les seves àrees. Des de l'acord amb Futbol Emotion perquè Adidas vesteixi els nostres jugadors i jugadores fins les obres per a la millora i reubicació del camp de futbol, que començaran la setmana vinent. Però per sobre de totes elles estan les persones que formen part del projecte Esportiu i que seran les encarregades que l'aprenentatge dels nens i nenes sigui el millor possible.

Gerard López, Arnau Fábregas i Carlos Alonso formen l'equip de coordinació de Manel Real, responsable Esportiu del Club, que porta des del 3 de maig en aquesta tasca. Gerard s'encarregarà del futbol 11 i del primer equip; Arnau serà el coordinador de Futbol-7 i Carlos Alonso iniciarà un nou projecte al Femení.

"Volem construir una base sòlida, intentar amb el temps formar equips en totes les categories i recuperar l'estatus. Hi ha molta gent que confia en nosaltres i l'aposta pel femení es gran. Volem estar a l'alçada dels millors clubs del Baix Llobregat i des d'aquí també fem una crida perquè més noies s'uneixin al projecte", explica Alonso, de 33 anys, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Barcelona. Amb experiència al Santboià, on ha estat sis temporades coordinador i responsable de diferents equips com l'amateur, Alonso treballa a fons per la configuració dels equips, que es tancarà al setembre.

Al primer esglaó masculí el responsable serà Arnau. Amb 22 anys ja té experiència al món de l'esport al Martorell i al Santboià, on ha estat entrenador, captador i coordinador. Llicenciat en Pedagogia i cursant Magisteri, té els valors humans apropiats per categories més transcendentals per a la formació sòlida dels jugadors. "La meva missió és que el projecte de formació sigui bo i ajudi als jugadors a desenvolupar-se de la millor manera futbolística, personal i socialment. Perquè els nens creixin amb aquests valors els hi hem de donar eines als entrenadors".

Un pilar sobre el qual després s'encarregarà de construir Gerard López, també de 22 anys, llicenciat en Pedagogia i amb un màster en Psicopedagogia. "He estat a clubs com L'Hospitalet i el Santboià", explica. "El primer objectiu és buscar un equilibri entre la part formativa i la competitiva. Creiem que hi ha coses que es feien bé, però des de la nostra experiència volem fomentar la competitivitat. De la mateixa manera, amb el temps, volem que el primer equip pugui representar el nostre futbol base".

23 Jul 2021 05:59 - Comunicació
El primer equip masculí pren forma

Un mes després de la primera presa de contacte amb el nou entrenador, Eloy Martínez, i d'una sèrie [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
20 Jul 2021 10:21 - Comunicació
Neo Peques manté la confiança

Neo Peques i el Molins renoven la seva aliança i l'empresa de productes infantils naturals seguirà [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
15 Jul 2021 17:53 - Comunicació
Pioneres, un record a una generació

Van començar a jugar per l'empenta del Dream Team de Johan Cruyff i, sense ser massa conscients, es [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
13 Jul 2021 06:41 - Comunicació
Formatic Barcelona, dos anys més

 

El Molins de Rei CF ha arribat a un acord de renovació del principal patrocinador [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
06 Jul 2021 05:31 - Comunicació
Gerard, Arnau i Carlos: coneix als coordinadors

El Molins de Rei CF enceta la temporada 2021-22 amb novetats importants a totes les seves àrees. Des [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
02 Jul 2021 08:14 - Comunicació
Nous temps, nova pell: benvingut, Adidas

 

 

Adidas, una de les marques de roba esportiva amb més presència mundial, vestirà al [ ... ]

NoticiesLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites