Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Dimarts Octubre 26, 2021

COMUNICAT

 

Davant de les nombroses especulacions al voltant de la situació classificatòria del Primer Equip Masculí del Molins de Rei Club de Futbol, ens veiem en la obligació de fer un comunicat oficial per aclarir la situació:

1) El nostre Primer Equip va finalitzar la temporada en 14a posició del Grup 3 de Segona Catalana després de perdre el darrer partit al Josep Raich per 0-1 davant el Júnior de Sant Cugat. Aquesta 14a posició suposa quedar a l'expensa de un possible descens compensat de categoria, cosa sabuda per tothom des de principi de temporada.

2) Des del el club i altres entitats de l'entorn del Futbol Català, vam interpretar tan sols una part del reglament de la Federació Catalana de Futbol, aquella que assenyala que el millor 14é classificat dels grups de Barcelona de Segona Catalana (som nosaltres)  queda salvat d'aquests descensos compensats i per tal cosa vam creure, vam celebrar i vam anunciar publicament la permanència del nostre Primer Equip Masculí a Segona Catalana ja en la penúltima jornada de lliga, quan encara quedava una darrera jornada per disputar-se.

3) Donada la situació d'exepcionalitat que s'ha produit a Primera Catalana aquesta temporada, on gairebé tots els equips descendits han sigut de la demarcació de Barcelona, quedem actualment a expenses dels diferents partits de promoció d'ascens de categoria per assegurar la nostre permanència a Segona Catalana.

4) Concretament necessitem que dos equips de la demaració de Barcelona assoleixin l'ascens de categoria a Primera Catalana. Aquests equips són Rubí, Tona i Argentona, que juguen la promoció d'ascens contra Tàrrega, Amposta i Bescanó respectivament. També ens veuriem afectats per l'ascens d'equips catalans a 2B, com el Sant Andreu o el Terrassa.

5) Des del club volem demanar les més sinceres disculpes als nostres socis i aficionats, cos tècnic i jugadors per les molèsties que aquesta greu confusió pugui haver ocasionat, l'alegria d'assolir l'ansiada salvació en aquesta primera temporada a la categoria 23 anys després ens ha jugat una mala passada. Malgrat això seguim confiant en que finalment assolirem l'objectiu de seguir una temporada més a Segona Catalana, ja que ens ho hem més que merescut.

6) Considerem que la veritat i la transparència són un principi fonamental que han de reixir en la gestió de l'entitat i us transmetem les coses tal i com han succeit.

 

Moltes gràcies i VISCA EL MOLINS DE REI CF!

Molins de Rei, 29 de maig de 2018

 

 

20 Oct 2021 21:10 - Comunicació
Les Sub-12 s'entrenen al Josep Raich

Després de la visita la setmana anterior dels companys de 'La Frontal', el programa televisiu de la [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
19 Oct 2021 05:59 - Comunicació
El Molins de Rei, a fons a La Frontal

Aquest passat dilluns, al canal de la FCF i a Esport 3, el Molins de Rei CF ha estat protagonista del [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
13 Oct 2021 20:21 - Comunicació
El Molins CF, dilluns per Esport3 i el canal de la FCF

Aquest dimecres hem tingut una visita molt especial al Municipal Josep Raich. Els companys del programa [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
08 Oct 2021 17:02 - Comunicació
S'estrenen les lligues en un any de canvis

La competició oficial ja va començar la setmana anterior amb la posada en escena del primer equip [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
05 Oct 2021 15:16 - Comunicació
08537: ja disponible la Loteria de Nadal

El Molins de Rei CF ja ha posat a la venda el dècim de Loteria de Nadal de 2021 després [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
30 Set 2021 06:34 - Comunicació
Els 'primeres' obren la temporada del futbol base

Des de fa dues setmanes que roda la pilota per la nova gespa del Municipal Josep Raich, però aquest cap [ ... ]

NoticiesLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites