Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Dissabte Juliol 24, 2021

COMUNICAT

 

Davant de les nombroses especulacions al voltant de la situació classificatòria del Primer Equip Masculí del Molins de Rei Club de Futbol, ens veiem en la obligació de fer un comunicat oficial per aclarir la situació:

1) El nostre Primer Equip va finalitzar la temporada en 14a posició del Grup 3 de Segona Catalana després de perdre el darrer partit al Josep Raich per 0-1 davant el Júnior de Sant Cugat. Aquesta 14a posició suposa quedar a l'expensa de un possible descens compensat de categoria, cosa sabuda per tothom des de principi de temporada.

2) Des del el club i altres entitats de l'entorn del Futbol Català, vam interpretar tan sols una part del reglament de la Federació Catalana de Futbol, aquella que assenyala que el millor 14é classificat dels grups de Barcelona de Segona Catalana (som nosaltres)  queda salvat d'aquests descensos compensats i per tal cosa vam creure, vam celebrar i vam anunciar publicament la permanència del nostre Primer Equip Masculí a Segona Catalana ja en la penúltima jornada de lliga, quan encara quedava una darrera jornada per disputar-se.

3) Donada la situació d'exepcionalitat que s'ha produit a Primera Catalana aquesta temporada, on gairebé tots els equips descendits han sigut de la demarcació de Barcelona, quedem actualment a expenses dels diferents partits de promoció d'ascens de categoria per assegurar la nostre permanència a Segona Catalana.

4) Concretament necessitem que dos equips de la demaració de Barcelona assoleixin l'ascens de categoria a Primera Catalana. Aquests equips són Rubí, Tona i Argentona, que juguen la promoció d'ascens contra Tàrrega, Amposta i Bescanó respectivament. També ens veuriem afectats per l'ascens d'equips catalans a 2B, com el Sant Andreu o el Terrassa.

5) Des del club volem demanar les més sinceres disculpes als nostres socis i aficionats, cos tècnic i jugadors per les molèsties que aquesta greu confusió pugui haver ocasionat, l'alegria d'assolir l'ansiada salvació en aquesta primera temporada a la categoria 23 anys després ens ha jugat una mala passada. Malgrat això seguim confiant en que finalment assolirem l'objectiu de seguir una temporada més a Segona Catalana, ja que ens ho hem més que merescut.

6) Considerem que la veritat i la transparència són un principi fonamental que han de reixir en la gestió de l'entitat i us transmetem les coses tal i com han succeit.

 

Moltes gràcies i VISCA EL MOLINS DE REI CF!

Molins de Rei, 29 de maig de 2018

 

 

23 Jul 2021 05:59 - Comunicació
El primer equip masculí pren forma

Un mes després de la primera presa de contacte amb el nou entrenador, Eloy Martínez, i d'una sèrie [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
20 Jul 2021 10:21 - Comunicació
Neo Peques manté la confiança

Neo Peques i el Molins renoven la seva aliança i l'empresa de productes infantils naturals seguirà [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
15 Jul 2021 17:53 - Comunicació
Pioneres, un record a una generació

Van començar a jugar per l'empenta del Dream Team de Johan Cruyff i, sense ser massa conscients, es [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
13 Jul 2021 06:41 - Comunicació
Formatic Barcelona, dos anys més

 

El Molins de Rei CF ha arribat a un acord de renovació del principal patrocinador [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
06 Jul 2021 05:31 - Comunicació
Gerard, Arnau i Carlos: coneix als coordinadors

El Molins de Rei CF enceta la temporada 2021-22 amb novetats importants a totes les seves àrees. Des [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
02 Jul 2021 08:14 - Comunicació
Nous temps, nova pell: benvingut, Adidas

 

 

Adidas, una de les marques de roba esportiva amb més presència mundial, vestirà al [ ... ]

NoticiesLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites