Inici

Noticies

Club

Equips

Area Social

Area Comunicació

Multimedia

Noticies
Dilluns Setembre 20, 2021
#FutbolBase |
?ESTRUCTURA ESPORTIVA?
 
?Avui presentem l'organigrama de tota l'àrea esportiva del club per la temporada 2019-2020. Donem continuïtat al projecte esportiu i anem introduint canvis per seguir millorant!
 
⚽La temporada entrant l'estructura esportiva del club estarà formada per 12 persones que estan a disposició de entrenadores, jugadors i famílies pel que puguin necessitar i sempre amb l'objectiu de formar i educar jugadores i persones!
 
➡️Els propers dies seguirem presentant les novetats d'aquest curs! Ja tenim ganes que torni a rodar la pilota al #JosepRaich
 
 
#FutbolBase |
?HORARIS ENTRENAMENTS?
 
?Dates d'inici dels entrenaments 2019-2020:
?Futbol 11 : Dilluns 26 d’agost
?Futbol 7 : Dilluns 2 de setembre
?Entrenaments de Porters/es : Dijous 3 d’octubre (grups a concretar)
 
➡️Ja estem a punt per començar una nova i apassionant temporada!

 

Avui us presentem les persones que configuren l'Àrea Esportiva del club de cara a aquesta temporada 2018-2019.

Els coordinadors són professionals indispensables pel que fa l'engranatge de l'entitat i recordeu que estan a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que calgui! Des de aquí volem aprofitar per fer un reconeixement i agraïment per la gran tasca que feu!
 
⚽Coordinador Educació Infantil, Pre-Benjamí i Benjamí: Guillem de Masramon
⚽Coordinador Aleví, Infantil i Cadet: Carlos Fuentes
⚽Coordinador Juvenil i Amateurs masculins: Santi Fernandez
⚽Coordinador Femení: David Segura
⚽Coordinador General i Metodològic: Raül Pardo
 

 
#FutbolBase |
?CONTINUÏTAT DEL PROJECTE ESPORTIU DEL CLUB?
 
⚽La temporada que acaba ha estat un any ple de canvis, després de la incorporació ara fa un any, d’una nova direcció esportiva que ha treballat dur en nou projecte esportiu, educatiu i social pel club
 
?Anunciem la continuïtat d’aquest projecte amb la renovació de:
✔️Raül Pardo (Coordinador General del Futbol Base i Futbol Femení)
✔️David Segura (Coordinador equips Femenins)
✔️Carlos Fuentes (Coordinador equips Futbol Base)
✔️Guillem de Masramon (Coordinador equips Iniciació)
 
?Un equip que treballa colze a colze i que encara la propera temporada amb molta Il·lusió i empenta per fer créixer els nostres equips i jugadors i jugadores
 
➡️El club seguirà comptant amb aquest grup humà per a seguir formant jugadors/es i persones mitjançant l’educació i els valors, l’ensenyament del futbol mitjantçant el mètode propi del club, així com un ampli programa d’activitats del club durant la temporada.
 
?Des del club aprofitem per agrair la gran tasca desenvolupada per tota l'àrea esportiva del club i per tots els nostres entrenadors i entrenadores! Sou l'ànima del Molins! Moltes gràcies i fins la temporada vinent!
 
 

Els i les més petites del club, és a dir l'equip Educació Infantil que el componen nens i nenes nascuts els anys 2012-2013, van poder conèixer fa un parell de setmanes a l'Oliver, la mascota de l'equip i van poder gaudir d'un diumenge en família ple d'aprenentatges i diversió.

Ara farà quatre anys que des del club es va adoptar per aquesta categoria, una metodologia semblant a la que s'utiitza a les escoles i es va apostar per treballar a través d'un centre d'interès metodològic, com a eina per vehicular els diferents aprenentatges que es pretenen desenvolupar al llarg de tota la temporada.

En el marc d'aquesta metodologia, el passat diumenge 22 d'octubre els nens i les nenes d'Educació Infantil van anar al parc del barri La Granja de Molins de Rei, on estava l'Oliver (la mascota de l'equip i centre d'interès metodològic) esperant als nens i nenes i a les seves famílies per presentar-se.

Els infants i les seves famílies van poder gaudir d'una gimcana amb diferents proves per poder aconseguir la pista i trobar el tresor que els pirates li havien tret a l'Oliver, on s'amagava una sorpresa pels nens i nenes. Les proves les van haver de realitzar de forma conjunta pares, mares i altres familiars i van constar entre d'altres de les següents activitats:

1) Creuar una terra perillosa, plena de cocodrils. Els nens i nenes van haver de crear un camí per no trepitjar la terra i que no se'ls mengessin els cocodrils. Després van travessar un llac amb vaixells pirates per aconseguir una part del tresor perdut.

2) Un pirata els va desafiar a que passessin per una teranyina aguantant en parelles una pilota i encertant-la dins de forats de diferents colors.

3)  En un cartell de ''Es busca'' jugadors de futbol van d'haver de col·locar els noms correctament.

4) Un pirata els va fer un joc per conèixer-se millor. Van fer un cercle i havien de dir el seu nom i alguna cosa que els hi agradés. 

La jornada va ser un èxit rotund de participació i finalment, juntament amb la mascota del grup, l'Òliver, tots i totes van poder gaudir d'un berenar preparat per les famílies.

Des del Molins de Rei Club de Futbol seguim apostant per metodologies innovadores que fomentin l'educació en valors i l'aprenentatge integral dels nostres jugadors i jugadores i volem felicitar a l'equip de professionals que fan possible aquesta tasca. Enhorabona i gràcies per la dedicació!

A L'ABORDATGE PIRATES!

IMG 2906

12 Set 2021 16:48 - Comunicació
Telegram: estigues al dia del club

Al marge d'estar en el procés de construcció d'una nova pàgina web per modernitzar la imatge [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
08 Set 2021 20:36 - Comunicació
Adidas, de cap a peus: la roba, ja disponible

Des d'aquest dimecres, les famílies que formen part del Molins de Rei CF ja poden iniciar la [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
03 Set 2021 07:14 - Comunicació
#NOUSTEMPSNOVAPELL

Us presentem el disseny de les samarretes de jugar Adidas de la mà de Futbol Emotion

Neopeques de [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
31 Ago 2021 07:04 - Comunicació

El primer equip femení va arrancar aquest dilluns una nova etapa al Molins de Rei CF. Una tornada al [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
26 Ago 2021 08:35 - Comunicació
S'obre la temporada 21-22

El Molins de Rei CF ha obert la temporada 2021-22 aquesta mateixa setmana al Municipal Ricard Ginebreda [ ... ]

NoticiesLlegir mes...
23 Jul 2021 05:59 - Comunicació
El primer equip masculí pren forma

Un mes després de la primera presa de contacte amb el nou entrenador, Eloy Martínez, i d'una sèrie [ ... ]

NoticiesLlegir mes...

Login

caeuenfrdeites